mandag 19. juli 2010

Jeg har verdens søteste pappa!

Pappaen min har jo forvillet seg inn på Facebook. Han forstår ikke så mye av det, men jeg ser jo at han er pålogget fra tid til annen,da!

I stad bestemte jeg meg for å skrive til han på chatten. Chatte med pappa er ikke hverdagskost! Etter en liten stund fikk jeg en melding fra han; "hvordan sender jeg på chatten?" Da måtte jeg le. Han visste jo ikke at det bare var å trykke på enter. Tipper han satt og knotet en stund før han krøyp til korset og sendte meg den meldingen.. =D

Mens vi chattet lagde jo jeg støtt og stadig et par smileansikter.. Pappa lurte selvfølgelig på hvordan jeg lagde disse figurene. Jeg prøvde å vise han ved å "dele opp" ett smileansikt : ) Etter en stund sier han; "nei, jeg prater om de gule trynene jeg!" HA HA! Det er ikke så lett gitt.. Neste forklaring var at : ) ble til et gult tryne hvis man satte det sammen..

Da fikk jeg beskjed om å legge meg og at jeg ikke hadde peiling på data! HA HA! Han er passe søt han pappaen min!! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahaha, så herlig! :D

Monica Jensen sa...

ja,veldig :D