mandag 26. juli 2010

Klar for avreise?

Planen var at vi skulle være ute av døra før klokken 11 i dag. Jada, jeg var ganske bestemt på det. Vel, her står jeg i singleten, og har verken dusjet eller pakket. Jeg er ikke så effektiv når jeg er dævtrøtt har jeg funnet ut. Sånn går det når man ikke klarer å sovne før nærmere fire, og lillemann er klar som ett egg klokken syv. Vips; så var en ukes barnefri over gitt. HE HE. Godt å ha han tilbake da =)

Nå har Teo fått i oppdrag å rydde rommet sitt. Jeg har en liten følelse av at det blir tatt flere leker ut av lekekassen enn hva som blir lagt inn i den, men han skal ha for at han prøver(?). Jeg skal kokkelere i stand en pannekakelunsj, før den effektive Monica virkelig slår til og får bilen og oss selv ferdigpakket og klare på null komma niks. Åh, jeg kjenner at hun effektive Monica er langt unna i dag. Hun må lokkes frem. Kanskje sjokolade hjelper?

Vel, vi blogges plutselig! Ta vare på dere selv og vær snille mot alle rundt dere og bla bla, dere vet.. Mitt nye motto er: Man skal være mot andre slik man vil at dem skal være mot deg. Jeg er ikke kristen, men jeg mener at det er en grei huskeregel å ha med seg på veien! ;) Klem fra meg**

1 kommentar:

Véronique sa...

Ha en fin ferie :)

Jeg skal jobbe i mens ;)