torsdag 8. juli 2010

Kvalitetstid

Nå skal lillemann være hos pappaen sin noen dager. Sånn er det annenhver helg. Jeg vet at de storkoser seg sammen, og jeg vet at han har veldig godt av litt pappa-tid, og jeg vet at jeg også har godt av litt alenetid - men det er ganske vemodig å levere han i barnehagen torsdag morgen for så og vite at jeg ikke får ordentlig tid med han før neste uke igjen.

Det var derfor veldig deilig når lillemann våknet litt før seks i dag, slik at vi fikk litt kosetid på morgenen. Vi lå lenge under dyna i senga mi og tullet og lo. Deretter satte vi på radioen på full guffe, danset litt og ordnet oss klare for jobb og barnehage. Tiden fløy som bare det, og vips var det på tide å komme oss ut av huset. Da jeg hadde levert han i barnehagen gikk jeg derfra med en klump i magen. Det er ikke en god følelse.

Alenetiden min skal jeg bruke med gode venner. Være sosial. Det skal bli godt det og. Jeg gleder meg spesielt mye til i morgen. Da er det grillfest hos Sarah og så skal vi ut i Ski å ta noen øl i sola. Joy! Heng deg med om du vil - jo flere, jo bedre! På lørdag skal Sarah og jeg ut på løkka. En kveld på Grünerløkka blir alltid morsom når vi to er sammen =) Full fart hele helgen!

Nå skal jeg ha playdate med snuppene Miriam og Anne. Kos, kos! Godt å ha noe å gjøre så man ikke bare sitter å savner lillegutt - for det gjør jeg etter noen minutters alenetid hjemme. Uvant å være hjemme uten han!

Ingen kommentarer: