lørdag 17. juli 2010

Meg og apekattene

I dag har vi vært på farten. Jeg fikk et plutselig innfall om at vi måtte komme oss litt bort, oppleve noe annet enn Tomter/Ski. Jeg fant derfor ut at det hadde vært koselig med en aldri så liten tur til dyreparken Amadeus som ligger i Stange like ved Hamar. Jeg tok en telefon til Christer og Emilie, og de ville gjerne være med. Hyggelig med selskap! =)
Vi kom frem litt sent, men fikk heldigvis tid til å kose og titte litt på alle dyrene. Vi så rådyr, ponnyer, apekatter, sebraer, kameler, slanger, en alligator og mange flere dyr. Emilie likte spesielt godt ponnyene. De var så bittesmå og kosete. Hun både susset og klappet dem =)
Teo var veldig fascinert av rådyrene og geitene. Spesielt morsomt var det at man fikk lov å mate og klappe nesten alle dyrene. Det første rådyret vi møtte på tok fra Teo hele posen med mat - litt av en frekking. Teo synes heldigvis det bare var gøy! =)
Christer fant tonen med sebraen. HE HE. Han sto der og ante fred og ingen fare før sebraen omtrent kastet seg mot han. Jeg har aldri sett noen hoppe så høyt før. Han skvatt helt sinnsykt! For meg var det selvfølgelig kjempemorsomt! ;)
Når vi kom til enden av parken var det en stor lekeplass der. Det var uten tvil favorittstedet til Teo. Hadde det vært opptil han kunne han blitt der hele dagen =) Det var ikke bare bare å få han med seg derfra, men etter en liten stund fant han ut at det beste var å følge etter mammaen sin. Kan ha noe med at Emilie satt i vognen hans for å hvile beina sine litt akkurat da. Det skulle ikke Teo ha noe av, vognen er jo trossalt hans ;) "Miiiiin", sa han mens han løp mot vognen i et hurtig tempo! Tihi, vi er i den fasen nå, hvor alt som er hans er kun hans og skal ikke deles med noen! Han vokser det vel av seg, om en 10-20år.. ;)
Det har vært en kjempekoselig dag. Veldig deilig å finne på noe ekstra koselig med Teo'n min. Spesielt med tanke på at han skal være hos pappaen sin en uke fra og med i morgen. Jeg vet at en arbeidsuke flyr av sted, men jeg klarer ikke å legge skjul på at jeg gruer meg. En uke er litt for lenge uten han synes jeg! Men men, sånn er livet. Det viktigste er jo at han har det bra,og det vet jeg at han har hos pappaen sin =)

Nå sover luringen,og jeg skal straks legge meg jeg også. Godt å få sovet ut skikkelig. Ha en fin lørdagskveld, tittere!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som dere har hatt en super dag, velfortjent :D

Og den MIN-perioden, den varer en stund ja ;)

klem

Monica Jensen sa...

ja,det var en veldig koselig dag :)

ja,jeg er nesten litt redd for det. Uff og uff. Heldigvis gjelder det alle unger ;)

klem