lørdag 24. juli 2010

Middag,fest,dagen derpå

I går hadde jeg Pernille (søstra til Eirik) på middag. Utover kvelden tok vi oss et par øl, og tok etterhvert toget videre til Ski der vi havnet på vors med Jan Fredrik, Lars og Kristine. Kjempestemning med gitarspill og allsang! Festen fortsatte ute i Ski og ble avsluttet med nach! Det var høy flaskeføring og spandable mennesker, så Monica ble i go' form som alltid. Med kebabsaus fra topp til tå var jeg riktig så sjarmerende skal jeg si dere! ;)

Etter to timer med søvn var ikke jeg veldig fungerende i dag, men fikk allikevel dratt rumpa mi til stranden med Ann Katrin. Det var kjempevarmt og deilig. Bare slappe av, nyte sommeren og deilig badevann. Herlig!

Nå er jeg kommet hjem, restene fra i går er godt plassert i magen min. Nå skal jeg ligge i fosterstilling og synes litt synd på meg selv før enda en kveld starter. I dag derimot skal det være avslapning på planen. Jeg stikker til en kompis og tar livet med ro. Hejdå!

Ingen kommentarer: