fredag 2. juli 2010

Oppe og ikke gråter

Gjett når jeg var på jobb i dag a?! Bare gjett... HALV 7! Det er jo helt sykt..

Alle som kjenner meg vet at jeg er en syvsover uten like, og at det er den tingen som har gjort slik at jeg har synes at morsrollen har vært noe annet enn bare kos - nemlig søvn. Det er min hobby, generelt!

Men her sitter jeg, klar som et egg for dagens oppgaver. Det er selvsagt en grunn for at jeg er oppe før fuglene promper - og det er at vi skal på hyttetur i dag. Skal vi komme oss av gårde før søndag må jeg slutte tidligere på jobb. Og for å slutte tidligere, må man starte tidligere. Et enkelt regnestykke =)

Ellers er det kakefredag i dag, og denne gangen var det min tur til å bake kake. Kaken var ferdiglagd og ventet bare på den nydelige glasuren. Jeg lagde glasur. Den smakte kaffe og ble steinhard. Jeg lagde derfor en ny glasur. Den så ut som den samarbeidet med meg. Oppførte seg slik jeg ville. Helt til jeg skulle smake på den; full av melisklumper. Melisklumper som var umulig å røre ut. Jeg smakte littegrann, og sa til meg selv "æsj!", før jeg stappet en ny skje i munn.. Og en ny skje.. Etter ca 10 skjeer konkluderte jeg med at denne glasuren var ikke levedyktig og derfor måtte spyles ned i do.. Super irriterende! Det blir derfor kjøpe-brownies og is i dag!

Hepp hepp, jeg har mye å gjøre og får sette i gang. GRATULERER MED DAGEN TIL HANNEMOR SOM FYLLER ÅR I DAG - VI SKAL FEIRE DEG I KVELD =)

Ingen kommentarer: