tirsdag 13. juli 2010

Så trøtt...

3 timers søvn det siste døgnet holder ikke. Det merket jeg spesielt godt da jeg sovnet mens jeg satt på do og tisset på jobb i stad.. Flaks jeg ikke falt av!

Så nå tar jeg med meg "The Hills" å kryper langt ned under dyna, for så og sovne søtt om en halvtimes tid. På sånne kvelder skulle jeg gjerne blitt dullet litt med. Det er det jeg savner ved å være singel. Mangelen på dulling og følelsen av å bli tatt litt vare på. Det er noe alle trenger fra tid til annen. Ikke har jeg sjokolade engang. Det hadde jo vært en fantastisk trøst oppi det hele. Stratos og iiiskald melk. Mmm!

Best at det ikke begynner å tordne og lyne i kveld. Da vet jeg om en som skal få fart på ræva si for å komme hit og passe på meg! ... Nemlig Sarah ;)

Sove godt, tittere!! =)

2 kommentarer:

Sarah sa...

Æ kjæm! Hehe... (Bortsett fra at jeg mer eller mindre sov gjennom det i går fordi jeg var så trøtt).

Monica Jensen sa...

du er min reddende engel :)