tirsdag 20. juli 2010

Savnet etter lillegutt er stort

Hittil har han vært to dager borte fra meg. Det har han vært før når han har vært en helg hos pappaen sin, men nå er det ekstra vanskelig (for meg) siden jeg vet at jeg ikke har han hjemme igjen før til søndagen. Jeg har en konstant uro i kroppen kun fordi jeg savner han så innmari. Det klør på en måte litt i hele kroppen min?

Du kan tro gleden var stor når han og Eirik kom en tur innom jobben min i dag på besøk. Jeg fikk ikke mye tid med han, men de få minuttene jeg fikk var virkelig dyrebare. Det gjorde dagen min =) Han koser seg og har det bra. Virker ikke som han savner mammaen sin i det hele tatt. Litt sårt for meg, men veldig bra for han =)

Jeg får heller prøve å fokusere på noe annet enn savnet. Som for eksempel at jeg har én uke dette året som jeg kan bruke på meg selv og venner - og faktisk sette pris på alenetiden min. Savnet er jo der så klart, konstant, men jeg får bruke denne tiden godt. Straks skal jeg ta sol og deretter skal jeg møte Pernille og Marina. Vi skal grille i regnet og skravle litt. Jeg har ikke sett dem hele sommeren, så det blir veldig koselig! =)

Nå er det jo faktisk bare tre arbeidsdager igjen før ferien, og vips så er det søndag og jeg har Teo'n min hjemme igjen. Tiden går jo så fort! ♥

Ingen kommentarer: