tirsdag 6. juli 2010

St.hanshaugen

De første årene i mitt liv bodde jeg på St.hanshaugen. Etterhvert flyttet mamma og pappa fra hverandre, og da endte jeg til slutt opp i Ski med mamma etter en tur innom både Sinsen og Årvoll. Pappa derimot ble boende på St.hanshaugen til jeg var 11-12 år.. Jeg vet at pappa fortsatt drømmer seg tilbake til St.hanshaugen. Han synes Grefsen blir litt for "øde". Han hadde ikke holdt ut én dag i Tomter, for å si det sånn ;)
Uansett, på sommeren er det faste spisestedet i Oslo restauranten på toppen av haugen. I ettermiddag tok Teo og jeg en "på sparket"-tur inn til byen etter jobb og møtte pappa på St.hanshaugen. Vi koste oss i sola med pizza og brus, før vi løp ned til andedammen for å plage alle fuglene, titte på bussene og tusle litt rundt. Det var deilig å gjøre noe annet en ettermiddag, og nyte følelsen av sommer litt. Jeg liker stemningen på St.hanshaugen. Hvem vet, kanskje jeg en dag ender opp igjen der selv - man skal aldri si aldri =)

Ingen kommentarer: