tirsdag 6. juli 2010

Takk Facebook!!

Etter et brudd er det ofte mange følelser involvert. Mange forskjellige type følelser. Som for eksempel; sorg, sinne, sjalusi...

Man er på et punkt i livet der man ikke fungerer sammen som et par, men man er heller ikke helt klar for at den andre parten skal gå videre, og avslutte kapittelet med deg helt.

Eirik og jeg er veldig gode venner, og prater sammen omtrent daglig på telefon. Det er så klart fortsatt en del følelser inn i bildet. Det vil det nok alltid være. Vi har jo et helt spesielt bånd oss imellom - nemlig Teo. Men dog ikke nok følelser til at vi vil være noe mer enn venner på nåværende tidspunkt.

Jeg har flere ganger stilt meg spørsmålet; hvordan takler jeg det den dagen Eirik går videre...?! I går fikk jeg en liten smakebit av det. Min gode venn facebook viste meg nemlig bilder fra en tur Eirik deltok på. Der fikk jeg kanskje se litt mer enn hva jeg hadde håpet på. Jeg prøvde å leke kul, og tenke: "Dette er helt ok. Jeg har ingenting jeg skulle sagt. Dette går bra..." Men for å være ærlig; det stakk i magen! Én ting er å høre rykter om sånt, men å se det..Nei, det var jeg ikke helt klar for enda! Det var riktignok ganske uskyldig det jeg så, men....

Jeg har ikke sittet hjemme å bedd til Gud de siste månedene jeg heller altså, så sjalusien jeg følte i går kan jeg egentlig bare dytte langt oppi rumpa. Dessverre kan man ikke styre følelsene sine, eller alltid skjule dem for den saks skyld... Så hva gjorde jeg? Joda, jeg sendte en slik en sms til Eirik. En enkel og grei en.. "Så bilder på facebook fra turen. Så ut som du koste deg:)!" Er det noen som kjenner meg så er det Eirik. Og for å si det sånn; det kunne lyse sjalusi av den meldingen en lang vei... HE HE!

Sjalusi har jeg faktisk ikke følt på flere år. Jeg liker ikke å kjenne på den følelsen. Jeg hater det faktisk! Det var nok også derfor jeg bladde igjennom de bildene ca hundre ganger i går kveld.... Takk facebook, og takk for at jeg er for nysgjerrig til å la være! ;)

Nå derimot, etter å ha latt det sunke inn, kan jeg le litt av det.. Litt! Og ja, Eirik og jeg er fortsatt gode venner for de av dere som måtte lure på det (noe annet hadde vært for dumt, hehe) - og han har godkjent dette blogginnlegget =) Peace out fra sjaluper!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aaaw, som jeg kjenner meg igjen!
Men jeg må si, Monica, jeg er så inponert over hvor flink du er til å takle følelser og dele det med andre!

Greit han skjønner tegningen med sjalusi etter en sånn mld, men jeg kan ikke tenke meg at du trodde han ikke skulle gjøre det heller, så det var jo en fin måte å få det bragt på bane!

For å ikke spamme kommentarfeltene her, så blir det en " samle kommentar" :p

Så ut som dere har hatt en kjempe fin helg med gode venner! :) Herlig å se de små sammen!

Sebastian har funnet seg noen nye små kompiser her, og det er så morro å se dem leke sammen :D

Ha en fin kveld, Monica!

(Og sorry for dårlig kommentering i det siste, mye som skjer her, men jeg titter innom daglig altså, jeg lover ;))

Monica Jensen sa...

Takk, Tonje, for nok en koselig kommentar =)

Hvordan går det med deg? Alt bra? Har en liten følelse av at ting har gått litt opp og ned i det siste...? :/ Send meg gjerne en mail!

Så bra at Sebastian har fått noen kompiser i nærheten. Deilig det =) Ja, er så morsomt å se de små leke sammen. Man blir så fasinert av dem =)

ha en kjempe fin kveld du også, Tonje. Stor klem :)

Anonym sa...

hei! jeg tenkte på deg når jeg så disse bildene, vi har felles venner på facebook.
hva vil du si tenkte jeg og jeg hadde reagert likt som deg, har vært i den situasjonen selv.

godt å være åpen om det ;)

Monica Jensen sa...

nå merker jeg at jeg ble fryktelig nysgjerrig på hvem du er :) kanskje jeg vet hvem du er?

Ja,det var litt rart der og da, men nå går det greit da. bare ble litt satt ut med en gang :)

Anonym sa...

hehe, for å forklare det litt vanskelig så er dama til adrian(klovnen på fest,hehe, kul fyr) kusina til pappaen til sønnen min ;) marius og eksen din kjenner hverandre ;)

Titter stadig innom her, har jo blitt godt kjent med mange fra siggerud ;)

Monica Jensen sa...

åååja,hehe.. :) da vet jeg hvem sønnen din er. har sett han et par ganger sammen med marius :)

koselig at du titter innom her :)