søndag 18. juli 2010

Tårer og suss

I dag har Teo og jeg kost oss på stranden. I de timene vi var der var det selvfølgelig overskyet, men vi koste oss med vassing, rumpedypping, sandlek og ikke minst med vårt herlige følge; Milla, Magnus, Hanne og Martin =)

Det er så gøy å se Milla og Teo sammen. De leker som søsken og de krangler som søsken. Helt herlig! Bilder fra strandturen kommer litt senere, jeg må bare få tak i dem fra kameraet til Hanne ;)

Etter strandturen leverte jeg Teo hos pappaen sin. Tok ikke lange tiden før tårene rant. Jeg gråt, Eirik lo. HE HE. Jeg hadde heldigvis på meg solbriller,så Teo kunne ikke se at mamma var lei seg. Jeg er en dyktig skuespiller, så det gikk så fint. Jeg fikk mange susser og klemmer, og vi fikk sagt ordentlig hadet til hverandre. Det var veldig rart å sette seg i min tomme bil etterpå å tenke "what to do...?" Barnefri i én hel uke, og null planer. Hva gjør man for noe da a?! Heldigvis har vi allerede avtalt at vi skal møtes å spise middag i løpet av uka. Jeg kjenner jeg allerede gleder meg. Ja, jeg er avhengig av han ;)

Heldigvis har jeg gode venninner som jeg kan bruke tiden min med. Kveldens plan er å spise taco-middag hos Anne =) Men først skal jeg legge med ned på senga og ikke gjøre en dritt.. Tenk, look what I can do.. Jeg kan gjøre ikke en dritt! Det skjer ikke hver dag!

Ingen kommentarer: