søndag 29. august 2010

Aldri igjen!

Kombinasjonen feber, smertestillende, forkjølelsespiller og alkohol er ikke helt heldig. Jeg kan oppsummere kvelden med tre enkle ord: stusselig, spy, pinlig!

Jeg tror folk hadde det gøy i går. Det så sånn ut. Jeg for min del kan ikke huske å ha pratet med en eneste person, og jeg føler jeg bare gikk rundt i min egen lille viggo-boble. Så dette var faktisk en kveld jeg kunne spart meg for, og heller holdt meg hjemme i senga mi - noe jeg selvfølgelig burde gjort.

I dag har jeg alkisknekk i knæra og er helt skjelven. Orker ikke prate, orker så vidt å puste. Jeg vet hvor dette ender snart for å si det sånn! Hvorfor er jeg alltid så redd for å gå glipp av noe?? Sukk, jeg angrer på at jeg dro ut, men det er ingen vits i å angre - jeg får heller lære av det!

Aldri igjen!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Tenkte på det da jeg leste om de pillene du fikk av moren din, at det kunne være skummelt sammen med drikke.. Håper du blir fort frisk! :)

Véronique sa...

Du får ha god bedring :)

Monica Jensen sa...

takk begge to :)