tirsdag 17. august 2010

Alene, bare meg

Dette er den eneste alenekvelden jeg har denne uka. Her ligger jeg, på sofaen, helt pumpet. Nyter stillheten. Orker ikke engang ha på musikk. Bare surfer rundt på nettet uten mål og mening. Snart er det nok sovetid for min del. Merker jeg trenger en god og ikke minst lang natt med søvn nå. Kroppen og hodet mitt er litt underernært på søvn og hvile om dagen. Alt går i ett og døgnet har for få timer til at jeg virkelig får tid til å slappe av - bortsett fra i kveld da =)
Resten av uka er fullbooket av jentekvelder og det sosiale. Veldig hyggelig, og jeg ser fram til hver eneste kveld, men kjenner det er godt å lade litt opp til resten av ukas sprell nå i kveld.

Teo og jeg har hatt en kjempehyggelig dag, med lek og morro hos Linda og Mathias. På ettermiddagen dro vi videre til mormor/mamma for å spise middag og kose oss enda litt til. Nå derimot er lille luring i seng, og forhåpentligvis tenker han likt som meg; "åh, i natt skal jeg sove godt og veldig sammenhengende..." ;)

Hva synes dere forresten om den nye header'n min? Jeg ble lei det gule. Gult er kanskje kult, men ikke så veldig lenge av gangen gitt.. - Forresten, titter du støtt og stadig innom her - legg deg til som følger da vel =)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg synes at den nye header'n din er kjempe kul :)

Jeg er innom bloggen min (er ikke helt i scrapbooking-modus om dagen) hver eneste bare pga deg....hvorfor??? Fordi jeg liker å følge med på hva du skriver i bloggen din :)

Kos deg med alenetid i kveld!!!!!!

Velkommen sa...

åå,så god du er da :) nå ble jeg glad :) sånne kommentarer gjør det ekstra gøy å blogge :)

kos deg i kveld du også, snuppa :)

stine sa...

Veldig fin blogg du har :-):-)

Monica Jensen sa...

tusen takk <3