torsdag 26. august 2010

Barnefri

Teo er hos pappaen sin i dag. Jeg har jobbet litt overtid, møtt Teo og Eirik i Ski for å se på bildene som Marius tok av Teo (vi er kjempefornøyde - dere skal få se noen av dem;)), og nå kom jeg nettopp inn døren. Dagens middag er to brødskiver med nugatti. Vi gjør det enkelt i dag gitt, sånn er det å ha barnefri!

Tidligere når jeg har hatt barnefri har jeg følt at jeg må gjøre alt mulig rart for å ikke kaste bort "fritiden". Det har jeg heldigvis lagt av meg nå, for det ble jaggu slitsomt i lengden. Så i dag tror jeg at jeg faktisk bare skal være her... Alene... Litt stusselig, men jeg tenker at det også kan bli litt deilig med en rolig ettermiddag/kveld =)

Hva gjør du i kveld?

2 kommentarer:

JulieST sa...

Kan tenke meg det er deilig å slappe av og sånn ja :-)
Ikveld blir det avslapping her også! Ble litt for trøtt for å gå på trening, tar det igjen en an dag! Hehe :-D

Monica Jensen sa...

hehe.. trening er til for å utsettes :P

kos deg :)