tirsdag 10. august 2010

Barnehagestart

Et nytt barnehageår har begynt. Etter tre ukers ferie er det ikke bare bare å starte i barnehagen igjen, når man har blitt vant til å ha mamma eller pappa rundt seg til enhver tid. Vi holder derfor på med en ny, enkel tilvenning. Det er nemlig litt sårt når mamma drar om dagen. Da er det greit at man setter av litt tid til å føle seg trygg før mamma er nødt til å løpe ut av døren.

Tårene spruter når han forstår at det er på tide at mamma drar. Jeg vet at så snart jeg er ute av han sitt syne slutter han å gråte, heldigvis! Den gutten stortrives i barnehagen. Han har godt av å være i barnehagen, få leke med gjevnaldrende, møte på litt utfordringer og ikke minst tilbringe tid med andre mennesker. Det går nok ikke mange dagene før han igjen står der og vinker hadet og er klar for å sette i gang med lek og morro i det vi entrer døra tenker jeg =)

Tenk, jeg har en barnehagegutt! Har sagt det til meg selv flere ganger, men av og til får jeg et lite sjokk over hvor stor han plutselig har blitt. Om bare få måneder har jeg en 2åring i hus. Hvor ble tiden av? ♥

2 kommentarer:

Véronique sa...

Er han fortsatt i barnehagen på Bøleråsen eller er han ved dere?

Monica Jensen sa...

Han er i barnehage her :) Han begynte her i januar :)