tirsdag 17. august 2010

Bilder fra hytteturen

Nå har vi endelig klart å få bildene over fra mobil til data. Det var litt av et prosjekt, men som den tekniske personen jeg er, klarte vi (les: jeg) det til slutt ;)
Som nevnt før hadde vi en kjempefin helg på hytta. Jeg har så utrolig mange fine minner derfra fra da jeg var liten. Derfor var det ekstra koselig å ta med Teo dit og oppleve det med han også. Det skal vi gjøre hver sommer. Det var deilig å se han kose seg sånn, med vannet bokstavelig talt i hagen, på båtturer og generelt bare løpe rundt og herje så mye han ville =)
Bestefar/pappa tok han med ut på en båttur. Da gikk det opp for meg hvor stor han plutselig har blitt. Han var så flink og satt så rolig i båten, uten at noen satt ved siden av han. En stolt og stor gutt vinket ivrig til mammaen sin som sto på land og fulgte med. Det er så gøy å se han vokse til. Jeg er så heldig som er mamman hans =)
Når jeg tenker på hytta gleder jeg meg allerede til neste sommer!

Ingen kommentarer: