mandag 23. august 2010

Bilen min,vet dere....

Bilen min, vet dere, det er en fin bil! Så fin bil at jeg snart ikke tør å kjøre den for pinligheten tar rett og slett helt overhånd. Den skal ha for at den fortsatt sitter sammen da, absolutt, så helt ubrukelig er den ikke - enda!

Her om dagen røyk eksosanlegget. Da var jeg midt i Ski sentrum. Jeg tittet rundt meg og lurte på hvor den jævla rånern var som tydeligvis hadde lagd hull i potta for ekstra harry-lyd. Vel, etter en stund forsto jeg at det var jeg som kjørte i bilen som lagde harry-lyd. Når jeg nærmer meg barnehagen nå bare triller jeg. Alt for å lage minst mulig lyd! Det er så flaut å starte den asså... "Wroooooom,wrooooom!" Heldigvis skal jeg på verkstedet med den i morgen. Enda godt å bli noen tusen fattigere nå kjenner jeg. Spesielt med tanke på at somlepavepipelort (også kalt NAV) bruker opptil 3måneder for å sette i gang alenemorsstønadene etter sommeren. Hurra for udugelighet!

Noe annet som er fint med bilen min er ABS feilen som stadig dukker opp. Foreløpig har jeg ikke bruk for en fungerende ABS, men selvfølgelig må det fikses før vinteren slår til. Feilen med den er at den slår inn hele tiden. Hver gang jeg bremser. Det "hakker" hver gang jeg bremser, og denne lyden kan selvfølgelig også høres på utsiden. Ikke rart folk ser rart på meg når jeg kommer kjørende om dagen...

Og dere, her om dagen.. Da kokte bilen min. Jeg sto en stund å lette ivrig etter vanntanken(?) for å fylle på vann. Jeg fant den selvfølgelig aldri,for den var jo ikke der jeg hadde fått instruksjoner om at den var. Heldigvis kom det en snill mann som ville hjelpe. Han ba meg starte motoren. "Ååånei..",tenkte jeg. "Vel,det er flere ting som er ødelagt på den bilen her altså,bare så du er forberedt" Han svarte så fint: "jada, det vet jeg, jeg hørte deg da du kom kjørende inn på plassen her i stad..." Javel, ja...

Jeg håper noen faller og slår seg en dag,og finner ut at de skal kjøpe en splitter ny bil til meg. Da blir jeg glad! På forhånd takk! =)

Ingen kommentarer: