mandag 23. august 2010

Boblekos og høstmorgen

Den kalde skjærende høstlufta har dukket opp. Vinduet var åpent på både mitt og Teo sitt rom i natt. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg iskald. Jeg hørte at luringen ordna og styra i senga si i naborommet så jeg gikk inn til han. Stakkars gutten var iskald han også. Da var det bare én ting å gjøre; tappe badekaret fult med varmt vann og hoppe oppi. Så sånn startet vi dagen vår i dag =)

Du kan tenke deg det var en liten gutt som var helt i ekstase over at mamma ville bade med han. Det var godt å stå opp tidlig og få litt kvalitetstid med han på morgenen, uten stress og dårlig tid.

Ellers i dag har jeg derimot kjent på den tidlige starten på dagen, og kaffekoppene har gått ned på høykant, noe som igjen har resultert i at jeg har ristet av koffeinsjokk i hele dag. Ha ha. Søvn er med andre ord svært nødvendig for meg.. Så i kveld blir det en rolig kveld og tidlig i seng så snart luringen er lagt!

Gleder meg til en kveld i mitt eget selskap. Jeg er nemlig ganske trivelig å henge med har jeg funnet ut =D

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Så koselig! Det er aldeles fantastisk med god tid på morgenen :) Jeg vil tro du er ganske okei å henge med jeg også....ikke at jeg titter inn vinduet fra hagen din. I det hele tatt. :D

Monica Jensen sa...

ja,det var en kjempekoselig morgen. synd ikke det er like koselig hver morgen ;)

HE HE, jeg har sett deg, Cecilie. BUSTED! :D