søndag 1. august 2010

Dagen i dag

Dagen i dag har bestått av playtime med Anka og Kasper. De to gutta storkoser seg virkelig sammen, og finner på rampestreker som kan lokke frem etthvert grått hår. Vi satte spesielt pris på da de begynte å kaste leker ut fra terrassen til Anka - hun bor i 5 etg! Nydeligere og herligere gutter skal man dog lete lenge etter. Teo smelter hjertet mitt opptil flere ganger hver dag. Bare han ser på meg med de fantastiske øynene sine kjenner jeg det stikker i hjertet mitt - utrolig hvor glad man kan bli i et lite menneske!

Etter et par timer hos dem tok vi turen videre til Oslo og pappa/bestefar. Der spiste vi middag og tittet på fugler(!). Tror pappa har en forkjærlighet for fugler, for i dag la jeg merke til hvor sykt mange pynte(?)fugler han har i huset sitt. Heldigvis har han et stort hus, så de er rimelig godt spredt, ellers hadde det vært på kanten til innmari rart!

Da klokken nærmet seg sovetid satte vi oss i bilen på vei hjem. I det vi kom hjem dukket Sarah opp med sjokolade og godt selskap. Superkoselig med en jentekveld med henne! Sånt trenger man. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten venninnene mine!

Nå skal jeg sove - i morgen har pappa Eirik bursdag, og han skal feires! =) Sov godt!

Ingen kommentarer: