torsdag 5. august 2010

Det blir aldri én øl vettu...

I går tok jeg turen til Sarah. Vi fant ut at vi skulle ut å ta én utepils i go'været. Vi havnet som vanlig på løkka, og jeg tok en telefon til Daniella som raskt kom og joinet oss. Èn øl ble raskt til flere øl og så var vi i gang..

Når tre jenter er ute en kveld er det jo klart man får litt oppmerksomhet fra alle de desperate guttelusa som er ute å flyr. Det er jo forsåvidt hyggelig det, men også litt irriterende. Jeg tar meg selv i å være superavvisende tilbake, for jeg orker ikke å bruke kvelden min på å tørrprate med fremmede. Jeg er ute for å kose meg med vennene mine.. Men i går, da en hyggelig kar kom bort for en prat, fant jeg ut at jeg kunne jo prate litt med han - man taper jo ikke noe på det. Etterhvert spurte han meg om han kunne lagre nummeret sitt på telefonen min. Jada, sa jeg - hvorfor ikke liksom? Men luringen ringte seg selv fra min telefon, og vips hadde han nummeret mitt også. Den kan heller være litt lei.. Man vet jo aldri hva slags fyr man har med å gjøre! Etterhvert tok jeg den alltid fungerende "venninna mi venter på meg,så jeg må gå - NÅ"-trikset, og forsvant. 20 minutter senere ble jeg observert på en hamburgersjappe alene med dressing fra øre til øre og med en stor rullende ku i munnen.. "Jasså, jeg skjønner hvorfor du hadde så dårlig tid i stad" Ah, busted!

Nå har jeg blitt invitert med ut på skogstur med han og bikkja.. Godt det regner i dag, for senga føles mer fristende nå. Her skal jeg bli i absolutt(seriøst,nå har jeg lest dette absolutt-ordet hundre ganger,og ordet blir bare rarere og rarere. Nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg lurer på hvordan det skrives - det kan jo ikke skrives sånn? Eller??) hele dag. Gjøre ikke noe annet enn å bare ligge her, høre på regnet, høre på stillheten - og ikke minst kjenne på den krypende fyllesyken jeg har i vente. Jeg sier som jeg har sagt en del ganger før; aldri mer!

Og dere - si hei til Petter Jensen. Jeg møtte han på Ryes i går! =)
Shit, elendig mobilkamera.. PS: Jeg skal blogge om han hver gang jeg møter han, har jeg bestemt meg for.. (Les: en fis i en gammel bygård)!

Yes, ha en produktiv dag, folkens - det skal jeg ha, har mye søvn og ta igjen!

PS2: Teo sov til halv ni i dag. De siste dagene har han vært våken halv fem. Ganske "gøy" at han bestemmer seg for å sove såpass lenge når han er hos pappaen sin ;) tihi! Han trengte nok å ta igjen litt søvn tenker jeg! =)

Takk jenter, for en koselig kveld - og takk til Sarah som nok engang ga meg husly og en varm seng for natten. Føler den sovesofaen snart bør merkes med navnet mitt.. ;)

Ingen kommentarer: