mandag 30. august 2010

Det passer så dårlig!

Det passer alltid så dårlig å være syk, og denne gangen passer det ekstra dårlig. På onsdag reiser jeg til Amsterdam, og det hadde vært hyggelig og gjort noe annet enn å ligge på hotellrommet og tørket nesa mi. I tillegg har jeg derfor arbeid for 5 dager som må gjøres i morgen - jeg med andre ord på jobb selvom øynene renner i takt med nesa, kroppen verker og hodet er på nippet til å sprenges i fillebiter (det føles i hvertfall sånn).
Lille luring kom hjem fra barnehagen i dag med rennende nese og flere nys ble avfyrt i løpet av kvelden. Så det går nok ikke mange dagene før han også er syk. Hater tanken på å reise fra han hvis han er dårlig, selvom jeg vet at han har en flink pappa som kan dulle med han mens jeg er borte.

Grugleder meg veldig til turen. Gleder meg til å kose meg med deilig mat, hyggelig selskap og oppleve et nytt sted og unne meg selv litt luksus, men så gruer jeg meg veldig til å reise fra Teo. En ting er å være borte fra han, men vite at han er en biltur på 15minutter unna, mens nå skal jeg faktisk fly (noe jeg hater) og være flere hundre mil unna han - akkurat det gruer jeg meg helt sinnsykt til!

Teo og Eirik skal bo her hos meg og passe på leiligheten mens jeg er borte. Praktisk med tanke på kort vei til barnehagen, større plass og alt Teo trenger av både klær, leker og diverse. Så når jeg kommer hjem sent fredag kveld har jeg noen som faktisk venter på meg. Det er hyggelig, det, i stedet for å komme hjem til en kald og mørk leilighet!

Nå skal jeg legge meg. Har omtrent ikke gjort noe annet enn å sove i dag, men tror ikke det blir noe stort prosjekt og sovne nå for det! Natta, tittere!

6 kommentarer:

line sa...

Hei. Har tittet litt på bloggen din og så bildene Marius hadde tatt - for noen bilder! Som om jeg ikke smeltet nok av sønnen din på vei ned til det innlegget, hehe... Men går det an å spørre om pris og sånt på han? Og hvor han befinner seg,hehe:)

Monica Jensen sa...

Han befinner seg i Ski. Selve fotograferingen tar han ingenting for,men du betaler 100kr per bilde du liker. Det betyr at fotograferingen koster deg ingenting om du ikke liker bildene :) send meg en mail,så kan du få nr hans :)

Hild Frøya sa...

Jeg vet hvordan du har det. Husker første gangen jeg var borte fra Ingrid lenge. Da var jeg på Dansketur med ei venninne. Det gikk kjempebra, men jeg følte skikkelig på det. det er alltid vanskeligest den første gangen. Tror lille Teo kommer til å ha det supert sammen med pappa jeg.

Monica Jensen sa...

I og med at pappaen og jeg ikke bor sammen så er jeg jo vant til å være borte fra han annenhver helg,men da vet jeg også at han er et "steinkast" fra meg og jeg kan komme med en gang hvis det skulle være noe. nå blir jo det anderledes,men håper og tror det går bra :) gruer meg vel egentlig mest til flyturen :/

Hanne sa...

God tur jenta mi! Og god bedring! Håper det gir seg snart.. Kos deg masse og ta en drink for meg også ;)

Monica Jensen sa...

tusen takk, snuppa mi :) du er god du :)