fredag 27. august 2010

En høstmorgen

I går bestemte jeg meg for å stå opp ekstra tidlig i dag. Ikke bare fordi jeg ville ekstra tidlig på jobb, men også fordi jeg ville ha muligheten til å gjøre akkurat dette - sette meg ned å ta fem minutter i sofaen før jeg må haste ut av døren. Herregud, så deilig det er å sitte her - nesten så jeg kunne lagt meg ned å sovnet tvert ;)

I stad da jeg tittet ut vinduet så det nesten ut som det var litt rim på åkeren. Litt tidlig kanskje? Men det kommer ikke til å stoppe meg fra å ta på meg ballerina sko når jeg skal forsvinne ut døra her i dag..
Ellers tror jeg partystemningen kommer til å være tilstedeværende på jobb i dag. Det er nemlig klart for firmaets årlige tur.. Jeg måtte stå over fordi jeg har Teo i helgen, og ikke har hjerte til å ha barnevakt hele helgen med tanke på at det er få dager til jeg tar turen til Amsterdam (gleder meg!!). Så jeg skal stå å vinke adjø til gjengen, før jeg selv tar en velfortjent helg med luringen min. I dag skal vi kose oss hos Hanne, Magnus og Milla! ♥

Stå på og gjør det beste ut av dagen - hey, det er fredag!

Ingen kommentarer: