onsdag 4. august 2010

En sommerdag i august

Siste feriedag med lillegutt er vel overstått. Litt trist å levere han hos Eirik å vite at ferien med Teo er over, så tårene kom som vanlig, men vi har virkelig hatt en fiin siste sommerferiedag altså! =)

Vi besøkte oldemor og oldefar/farmor og bestefar i Sandvika i dag. Der koste vi oss i sola på terrassen og spiste god mat.

Deretter tok vi turen ned til brygga i Sandvika sentrum. Det har blitt kjempefint der. Vi hadde med en pose med oppskjært brød, og vi satt en god stund og matet alle fuglene. Veldig koselig!

Været var nydelig og vi var alle glade og fornøyde - og da frister det så klart med en aldri så liten dukkert. Vi gikk bort til badestranda (som forresten er kjempefin!), kledde av litt klær og hoppet uti. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er en vill badenymfe, så her var det kun vann til knærne - men Teo derimot er vill i vannet, og storkoste seg lenge, både over og under vann. Det beste som finnes er å se han kose seg sånn - go'gutten min! =)

Nå er han som sagt levert hos Eirik. Jeg skal ta meg en kjapp dusj og så skal jeg videre inn til byen for å henge litt med Sarah'n min! Det er sommer, sol og ferie - livet er herlig! =)

Ingen kommentarer: