søndag 22. august 2010

En vel overstått lørdag

Nå er søndagen her. Jeg har sovet i absolutt hele dagen. Herregud, at det går an. Jaja, jeg tror jeg trengte det, for i natt ble det ikke mye søvn!

Kvelden startet med en date. Jeg var ute med en kar - til en forandring. Vi spiste på den nye indiske restauranten i Ski. Maten var kjempegod, veldig bra service, og veldig hyggelig selskap =) Jeg koste meg masse!

Senere på kvelden var det vors hos Eirik. Plutselig var vi en hel del med folk der, i hans lille kryppin. Det ble intimt og koselig da i det minste. Stemningen kunne man ikke klage på! Turen gikk etterhvert videre bort til ølteltet. Ikke flust med mennesker, men vi lagde vår egen morro, så artig ble det uansett!


Vi endte opp på nach hos noen gamlinger. Der satt jeg bare å syntes synd på den stakkars hunden som ble plagd med høy musikk, røyking inne og herjing av et par av de eldre mannfolka der, så jeg sa hva jeg mente om det og stakk - tok selvfølgelig med meg et par fire øl på veien. Trossalt!

Nå er jeg nydusjet, huset er vasket og jeg er klar for å ønske lille luring velkommen hjem etter en helg hos tante Christine og onkel Henrik. Eirik og han er nok her hvert øyeblikk. Åh, nå gleder jeg meg masse til å se han!! Både Eirik og jeg har fått tilsendt både meldinger og bilder om hvordan han har hatt det i helgen, og det ser ut som han har storkost seg fra morgen til kveld, så nå kan det fort hende han synes det er litt kjedelig å komme hjem til den kjipe mammaen sin. HE HE. Men det bryr jeg meg ingenting om, her skal det susses og mosekoses til den store gullmedalje =)

Ingen kommentarer: