fredag 27. august 2010

Ensom - og det er deilig

Nå er det ikke lenge siden Teo og jeg kom hjem fra en hyggelig kveld hos Hanne og ungene. Live, Jesper og Helene var også der. Så vi ble fort en stor gjeng med både kvinnfolk og barn. Det gikk høylytt for seg ;) Men kjempekoselig!

I helgen er det de berømte Tomter-dagene. I kveld spiller DeLillos. Da jeg parkerte utenfor her hørte jeg at det var liv i leiren hos naboen. Der jeg gikk med en sovende Teo på armen følte jeg meg plutselig litt ensom mens jeg kastet et blikk bort på nabohuset der stemningen kunne høres helt ut. Kanskje det hadde vært gøy å få meg seg Tomter-dagene. Mange foreldre fra barnehagen er jo også der, og dem hadde det vært hyggelig å blitt bedre kjent med/drite seg ut foran..

Den stusselige følelsen jeg hadde i noen minutter gikk derimot over i det jeg kom inn i den gode varme leiligheten min. Jeg fikk kledd av Teo ytterklærne og lagt han ned i sengen hans med den fine nye ole brum pysjen hans på. Jeg kysset han god natt og listet meg stille ut. Etter det krøyp jeg godt ned i den gode sengen min, og her skal jeg bli resten av kvelden. Utrolig deilig! Halsen min verker, jeg er skikkelig forkjøla i nesa mi og jeg nyser gjevnlig, så jeg tror at dette er akkurat hva jeg trenger i kveld! Jeg koser meg, jeg! =)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Du får ha god bedring :) Ha en fin helg!

Monica Jensen sa...

Takk :) Ønsker deg en fin helg også!