tirsdag 10. august 2010

Flause

Flause er når du kommer i barnehagen en tidlig morgen for å levere sønnen din, og forstår at du har klart å sende med den mest sexy trusa du har sammen med det nyvaska regntøyet til sønnen din dagen i forveien. Dette oppdager du da det første du ser når du kommer inn i garderoben er trusa di, som ligger midt på gulvet. Du er selvsagt ikke alene i garderoben på dette tidspunktet, og du legger godt merke til at de andre foreldrene også har lagt merke til dette undertøyet ditt. Du prøver å late som ingenting, men selv den nye 10 måneders gamle gutten i barnehagen kan se på hele deg at den trusa tilhører deg.... Dritkult!

4 kommentarer:

JulieST sa...

Haha, jeg må flire! Uff, kan tenke meg det var flaut, men enn god latter for oss som leser om den. Hihi :-D

Monica Jensen sa...

Litt pinlig var det ja ;)

Men slike flauser gjør jo sånn at jeg har noe å blogge om i det minste... :P

Cecilie sa...

Hahahaha, SUPERT! Jeg hadde dødd, haha :D Du kan trøste deg med at grunnen til at alle de andre så på den var at de kun eier slappe sloggi-truser selv og det er årevis siden de følte seg sexy, haha :D

Monica Jensen sa...

Hehehe..jeg sperret opp øynene da jeg så den ligge der ja... :D men nå i ettertid bare ler jeg.. Sånt skjer jo bare meg :D