torsdag 26. august 2010

Foto: Marius Dalby

Her er noen av dem. Vi elsker dem! Hva synes dere? Jeg vil ha deres ærlige mening!
Hvis du ønsker at Marius skal ta bilder av deg, barnet ditt, hunden din - ja, hva som helst - send meg en mail, så skal jeg dele ut nummeret hans i hytt og pine jeg ;)

12 kommentarer:

Helene i tårnet sa...

Kjempefine bilder!

Kjersti sa...

Fantastisk fine bilder!!!og ikkje minst modellene;-) likte spes godt de to med dere hvor du løfter på teo, også d hvor teo er oppi kurven og ser rett opp i kameraet .. lignet han litt på eirk der forresten? synes egentlig teo ser ut som han er snytt ut av mammaen sin , men der syns jeg at d var litt pappa likheter..
Knall flotte iallefall:-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk begge to =)

HE HE, snytt ut av nesa på meg? Nå ble jeg glad. Alle sier han er så lik Eirik - så at det var noen pappalikheter der skal du ikke se bort ifra ;)

Cecilie sa...

Ahh superfine bilder, men fine motiver gir fine bilder uansett :D

Anemor80 sa...

Fantastiske bilder. Likte det første bildet hvor du løfter Teo best. Det var bare supert. Det må rammes inn :o)

JulieST sa...

Ååh, nydelige bilder! Så søte dere to er! Jeg hadde hengt alle opp på veggen! :-D

Marthe Kristine Karlsen sa...

Likte bildene godt. men jeg syntes de er litt for harde. Mye kontrast i noen av dem. Det gjør at øynene blir veldig mørke. Jeg ville kanskje hørt med han om han kan lysne opp øynene? Teo har jo nydelige klare øyne, så trist at de har blitt til sorte hull :p bare en liten tanke fra fotograf-lærlingen :)

Anonym sa...

Så fine bilder, Monica! :D

Hanne sa...

Nydelige dere er! :D

Véronique sa...

Kjempe fine bilder :) Han ligner på moren sin ;)

Hanne Kat sa...

FOR en flink fotograf Monica ;-)

Monica Jensen sa...

VELDIG flink =)