mandag 2. august 2010

Genial oppfinnelse og ugress

Så langt har denne dagen vært perfekt. Så perfekt at når jeg mistet brødskiva på gulvet i stad, landet den med pålegget OPP. Det skjer ca aldri!

Teo sov helt til ti over syv, han har bare smilt og vært glad i hele dag og jeg har flydd rundt på min rosa sky og driti regnbuer (seriøst!). Naboen har satt opp trampoline, og vi er så heldige å få lov til og bruke den så mye vi vil. Vi har derfor tilbrakt over to timer på den i dag. Teo synes det var stor stas, både når mamma hoppet med og når mamma lå og solet seg. Han foretrakk det siste, for da var det ikke fult så skummelt ;) Genial oppfinnelse!

Ellers har jeg luket i ugressbeddet mitt i dag. Herregud, jeg skjønner nå hvor alle edderkoppene i Tomter har bodd den siste tiden. Fy flate, jeg ble omtrent angrepet av udyr som var på størrelse med elefanter. Kjempeskummelt! Teo hjalp meg og var nesten like ivrig som meg. Han klarte faktisk å dra opp den eneste blomsten jeg hadde i beddet mitt. Flink gutt. Han skal ha for at han prøvde da ;) Nå er ugressbeddet mitt ikke fult så forvokst, og det er god plass til at nytt ugress skal få vokse og gro i fred og ro. Jeg forstår ikke hvordan noen klarer å jobbe 100%, ta vare på barn og hjem + ha et strøkent blomsterbedd?! Hvordan får de tid? Har de ikke et liv ved siden av...?

Etter en deilig lunsj på terrassen kom Teo og sa han ville sove - frivillig. Vi trillet derfor en tur,og det tok ikke lange tiden før han sovnet. Nå skal jeg kaste meg i dusjen og så skal vi dra å besøke Hanne, Magnus og Milla så snart Teo'n våkner. En finfin dag! ♥

HURRA FOR VERDENS BESTE PAPPA SOM HAR BURSDAG I DAG!!! =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

For en sjarmør Teo er ;)
Gratulerer med pappaen din!

Monica Jensen sa...

Det er pappaen til Teo som har bursdag i dag - men takk ;)

Ja,han er litt av en sjarmør,og vet og spille på det også, hehe :D

Véronique sa...

Er Teo aldri sur???? Han er alltid blid på bildene og smiler hver morgen når han våkner :)

Monica Jensen sa...

hahaha,joda,ganske ofte faktisk.. tihi.. mener jeg har skrevet noen innlegg om det også ;)

Véronique sa...

Jeg leste nettopp et innlegg hvor han var sur ;)