lørdag 21. august 2010

Gjett hva jeg skal i morgen!

God kveld, tittere. Nå har jeg lagt meg for kvelden. Kristine dro nettopp hjemover. Det har vært en kjempehyggelig kveld med jentene. Nå derimot er jeg alene, helt alene. Teo er ikke her engang. Savner han. Kribler i hele meg etter å prate med han i morgen. Tenk, en hel helg borte fra både mammaen og pappaen sin for første gang! Iiiik! Han storkoser seg garantert - det er verre for meg. Dere mødre kjenner dere sikkert igjen ;)

Hva hvis han gråt når han skulle sove? Hva hvis han roper etter mammaen eller pappaen sin? Hva hvis han føler at vi har forlatt han? Ja, lenge leve den dårlige samvittigheten!

I morgen er planen å sove lenge. Så lenge at jeg faktisk føler meg uthvilt. Kjenner jeg meg selv rett ligger jeg vel her som et tent lys klokken 9 i morgen tidlig, klar for å ringe Teo. Jada. Det slår aldri feil på barnefrie dager!

Og dere, gjett hva jeg skal i morgen kveld?! Jeg skal på date. Jeg er blitt bedt med ut for å spise på den nye indiske restauranten i Ski. Det blir nok veldig koselig =)

Etter daten skal jeg bli en sjarmerende apekatt sammen med de andre jungeldyrene på Siggerud. Der skal vi tulle rundt og danse til livemusikk i ølteltet. Siggeruddagene har aldri vært det store høydepunktet for meg, men siden Eirik er fra Siggerud har jeg jo en hel vennegjeng som er der hvert år - og da må man jo sosialisere seg med dem. I år blir intet unntak. Kristine og jeg skal få det så artig =)

Det er forresten kjempekoselig å se at flere og flere melder seg på konkurransen. Jeg setter utrolig stor pris på responsen og tilbakemeldingene på blogginnleggene mine. Det gjør det morsomt å blogge, og gir meg en helt ny blogglyst!

På gjensyn ;)

Ingen kommentarer: