mandag 16. august 2010

Gullhår i ræva

I dag hadde jeg antydning til gullhår i ræva. Andre vinner i lotto, vinner sydenturer til en verdi av 30 000 kroner, fisker opp den riktige Se&Hør flaskeposten eller melder seg på en rebus og får utdelt 100 000 i kontanter i en gullkoffert (det skjedde for et par uker siden med naboen min).

I dag var jeg nesten like heldig. Jeg skulle kjøpe "god morgen" yoghurten min på Shell. Nå om dagen er det sånn at hvis de glemmer å spørre om du skal ha drikke får du gratis drikke. Vel, de glemte å spørre meg. Hurra. Dermed ble jeg den heldige vinner av en gratis red bull. Jeg har aldri smilt så mye før når jeg har forlatt en Shell stasjon som det jeg gjorde i dag. Se, jeg har flaks jeg og =)
Hun damen i kassen ba meg om en krone til panten. Asså, når man vinner noe skal man vel ikke være nødt til å betale for det?! Jeg sa jeg ikke hadde en krone jeg. Det gikk fint, jeg fikk premien min for det. Skulle bare mangle!

I dag skal Teo og jeg feire vinnerlykken min ja ;)

Ingen kommentarer: