tirsdag 17. august 2010

Høstmodus

Selvom det er vemodig at sommeren er over ønsker jeg høsten hjertlig velkommen. Jeg er kommet i skikkelig høstmodus, og ser fram til fargerike blader, kalde dager og mørke kvelder. Det blir godt å kle på seg med skjerf, lue, strikkekjoler, skinnjakke og støvletter igjen - ikke at jeg flyr rundt i kjole og støvletter daglig akkurat, men nå kan jeg i det minste gjøre det litt oftere enn aldri ;)
Det er deilig å våkne opp på et kaldt soverom, der du selv ligger godt pakket under dyna. Jeg synes denne tiden og frem til januar er en så koselig tid, så jeg bare gleder meg, jeg. Jeg fikk derfor varmesjokk her om dagen da sommeren plutselig glimtet til igjen. Jeg var så innstilt på høst og så lite forberedt på den intense varmen at jeg holdt på å stryke med. Spør meg om noen måneder, da savner jeg det nok ;)
Nå har Teo og jeg vært ute å trillet en lang tur i høstværet. Det er planleggingsdag i barnehagen i dag, så denne dagen skal bare gå med til kos. Etterpå skal vi besøke Linda og Mathias som vi ikke har sett på evigheter. Jeg gleder meg masse til det!
Ha en fin dag dere også! Legg gjerne igjen en hilsen, da blir jeg så glad =)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Så søte bilder! :-)
Og kjempefin header du har fått deg!
Jeg er i sommer modus enda, gruer meg til det blir kaldere! Uff! Men jeg har nettopp kjøpt nye støvletter så jeg er klar for høsten :-D

Velkommen sa...

tusen takk - jeg ble fornøyd selv faktisk (til en forandring;)). enkel og grei :)

Nye støvletter hjelper på!! :D