torsdag 26. august 2010

Hva feiler det folk?

Dere tror kanskje at jeg er en sånn person som alltid er i godt humør (høhø). Nei?

Vel, uansett - det var jo ikke det jeg skulle skrive om nå... Men sånn når man er innpå det; kombinasjonen mensen og dårlig tid, det er ingen god kombinasjon! Plasser meg da i rette situasjon så skal dere få se horn som vokser!

I dag på vei til jobb skulle jeg fylle bensin. Bilen min smyger seg frem til bensintanken, sulten som en ulv. Rett foran meg smetter det frem en liten el-bil som parkerer ved den ene ledige bensinpumpa, og eieren går inn på bensinstasjonen for å handle og kaste bort min tid! Altså, hva feiler det folk?

Så kommer man til et lite veikryss. To biler skal inn på samme vei. Dama som kommer kjørende mot meg gasser på så hele bilen vingler bortover veien kun for å komme inn på "fellesveien" før meg. Hvorfor det? Så snart vi begge har kommet oss inn på veien putrer hun jo i 40km (i 70 sona - argh!). Da spør jeg meg selv om to ting: 1) Hvorfor skulle hun absolutt kjøre foran meg? 2) Hva feiler det folk?

Enkelte mennesker er garantert plassert på denne jorda kun for å teste mine grenser og irritere meg! I disse tilfellene kunne jeg slått i rattet, bannet og vært helt apekatt. I stedet valgte jeg å puste ut, telle til 10, sette på høy musikk og si til meg selv "Takk Gud for flexitid på jobb!" Jeg følte jeg gjorde et godt valg der, for ellers kunne fort hele dagen min vært ødelagt.... Jada, dere vet - mensen og dårlig tid, det er en dårlig kombinasjon!

Ingen kommentarer: