fredag 13. august 2010

Hytteliv

Alt er pakket og klart! I dag tar vi turen til hytta på Stryken. Regntøyet er pakket ned, og vi er klare for å krepse, fiske og ro båt uansett vær!
Jeg husker da jeg var liten og var på hytta. Da var det ekstra spesielt når det regnet. Det var så koselig å se utover vannet, med kakaokoppen i hånda og fyr på peisen. Den spesielle følelsen tror jeg kommer krypende tilbake i helgen om været er dårlig.

Det var en gang det virkelig bøttet ned. Pappa skulle ut å fiske, og jeg fikk være med. Jeg ble kledd på med verdens største regntøy, sydvest og redningsvest - klar for fisketur. Vi rodde utpå vannet, kastet ut snøret, og så var jeg drittlei. Pappa måtte ro meg til land igjen og fortsette fiskingen uten mitt smilende selskap.

Nå er det Teo sin tur til å være med på dette. Mye fisking på han og meg blir det nok ikke dessverre. Han er for liten og jeg har tålmodigheten til Timon i Løvenes Konge.. Men krepsing og båttur i den fine robåten døpt "Lynet" av meg selv (jeg ror så fort skjønner dere...) blir det garantert!

Vi er klare for en helg uten dusj og luksus. Vi er klare for hytteliv og hyttekos! God helg!

2 kommentarer: