tirsdag 17. august 2010

I skapet mitt

For en stund siden hadde jeg en venninne på besøk. Hun lurte på hvorfor jeg ikke hadde blogget om skapet mitt. HE HE. Jeg er nemlig en av flere heldige jenter som har walk-in-closet. For meg betyr ikke det så mye at jeg har et eget lite rom til mine klær,med mindre dette rommet hadde sett ut som Carrie sitt klesrom i Sex og singelliv vel og merke.. For meg betyr det bare at jeg har nok av plass til klærne mine, slik at det (nesten) aldri blir rot!
Det er ikke stilig, det er ikke stort, men det er veldig praktisk - og jeg elsker det!

Her om dagen kom jeg på at jeg faktisk ikke har fått vist dere hele leiligheten min enda. Ting snegler seg på plass her og de perfekte bildene er enda ikke funnet, derfor tar det også litt tid med å få plassert bilder ut på denne bloggen! I kveld skal jeg derimot bestille ett veggord til soverommet mitt. Så med en gang det er på plass skal dere få en liten sniktitt av det aller helligste - stedet hvor jeg får skjønnhetssøvnen min! ;)

- Stay tuned -

2 kommentarer:

JulieST sa...

Åh, så heldig du er! Jeg og vil ha! :-D Veldig praktisk istedet for flere klesskap og kommoder som tar opp plassen rundt sengen :P

Velkommen sa...

ja,det er veldig praktisk :) Jeg er fornøyd ;)