tirsdag 3. august 2010

Ikke fullt så sprudlende

Dette er en ikke fullt så sprudlende morgen. Både lillemann og jeg går rundt og er møkksure. Her startet dagen nemlig klokken fem. Teo sto tydelig opp med feil bein,og det gjorde jaggu jeg også!

Han tester grenser helt sinnsykt. For to minutter siden satt han i høystolen sin å fektet etter meg med armene sine, fordi jeg tok fra han maten han nektet å spise og bare ville kaste på gulvet. Han skriker "mamma" 370 ganger i minuttet, og jeg er faktisk på nippet til å bli helt koko. Tror vi begge to har godt av den duppen han straks skal ha,for å si det sånn..

Nå gjorde jeg derimot et lurt sjakktrekk, som gjør slik at jeg får tatt meg en time-out med bloggen. Jeg satte på barnas viser. I skrivende stund sitter han og gliser fra øre til øre mens han vugger fra side til side i høystolen sin. Hver sang blir avsluttet med klapping. Da forelsker jeg meg litt ekstra i han igjen, og får selvfølgelig monsterdårlig samvittighet for at jeg har vært en grinebiter i dag!

Etter duppen hans starter vi forhåpentligvis på nytt, med godt mot og bedre humør. Denne dagen skal bli fin!

Ingen kommentarer: