lørdag 28. august 2010

Jeg er syk!

Dette er dagen jeg har gledet meg sånn til. Den ene dagen da det er virkelig liv i Ski og alle gamle ansikter samles. Og hva skjer? Jo, jeg våkner opp med verdens verste hodepine, en vond hals og en nese som er på nippet til å ta livet av meg. Jeg er syk! På en eller annen måte skal jeg finne formen før kvelden kommer, selvom det ser dårlig ut akkurat nå.....
Eirik har kommet på sykebesøk. Takk og lov. Jeg ville stå opp tidlig å være supermamma i dag, men når man er i så elendig form er det lettere sagt enn gjort. Eirik har derfor tatt med seg Teo ut på en liten trilletur til butikken for å handle inn litt "medisiner" og frokost. Jeg er evig takknemmlig! Før de skulle gå til butikken kom luringen og sa hadet til meg, og så ga han meg et kyss på pannen *sukk* Han er jo helt herlig!

Så lenge hodepinen (og evt. feber) holder seg borte så skal jeg klare det meste, men akkurat nå er det hodepinen som tar livet av meg. Herregud, jeg er verre enn en syk mann!!

Det verste av alt er vel at lillemann mest sannsynlig blir syk også nå - sjansen er i hvertfall stor. Ånei!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Åh, kjipt å høre jenta mi! God bedring! Håper du får dratt ut i kveld likevel og at Teo slipper unna smitten!

daniel sa...

du får ha god bedring og håpe du er bedre utover dagen.

Monica Jensen sa...

Hanne: Teo er levert og jeg skal ut - lettere redusert dog! Håper ikke jeg har smittet deg eller noen av gullungene dine :/ stor klem

Daniel: Tusen takk :)