lørdag 21. august 2010

Jeg har all tiden i verden!

Barnefri, ingen planer - jeg har plutselig all tiden i verden. Denne lørdagen går totalt med til alt jeg ikke har tid til å gjøre ellers. Nemlig slappe av og bruke tiden på meg selv, og kun meg! Jeg kjedet meg i et par timer i sengen før jeg fant på ting det var på tide å gjøre..
Så nå har jeg farget øyebryna mine. Det har jeg ikke gjort på evigheter. Nå føler jeg meg som Kaptein Sabeltann, noe jeg gjør hver gang jeg har farget dem mørke. Uvant! Straks skal jeg hoppe ned i joggebuksa, ta turen til Ski og ta en halvtimes sol. Før hadde jeg alltid store vanskeligheter med å ligge en hel halvtime i solsenga. Jeg ble så rastløs at jeg omtrent hadde behov for en 1mils joggetur etterpå. Enda godt jeg er kvitt det problemet...... Nå derimot nyter jeg det. Varme, musikk og full avslapning. Plutselig går tiden alt for fort! Det skal sies at det ikke er ofte jeg har tid til å ta sol, men når jeg først har tid og gjør det er det utrolig deilig!

Jaja, jeg har nok godt av en sånn dag nå, med tanke på at jeg skal ut å tulle i kveld. Lade litt opp. Til en forandring skal jeg faktisk ta med meg kamera i kveld,så kanskje jeg kan vise dere noen herlige blinkskudd i morgen ;)

PS: Ikke glem konkurransen! ;) Jentene som var her i går fikk ta en titt på den og prøve litt - de digget den!