mandag 2. august 2010

Kveldsøkt

Nå har jeg nettopp hoppet i 20 minutter på trampolina. De sier at 15 minutter på en trampoline tilsvarer 30 minutter med jogging. Jeg har med andre ord jogget i 40 minutter nå!

Det er så morsomt, og det er så innmari deilig når man er ferdig. Man kjenner at det er god trening. Dette skal jeg begynne med hver kveld. Hvorfor ikke slå av en halvtime på trampolina i stedet for å sitte og sture alene i sofaen? Med god musikk på i tillegg er det jo bare gøy,gøy,gøy!

En annen ting man trener godt er knipeøvelser. Jeg får en liten påminnelse på det fra tid til annen, om at jeg bør knipe oftere enn hva jeg gjør. Sånn som nå i kveld når jeg hoppet - jeg måtte knipe for harde livet for å ikke urinere utover hele trampolina. Ja, jeg vet jeg er classy.. Det endte til slutt opp med en meget nødvendig tissepause! Note to myself: knip oftere - hver dag- hele tiden!

Nå skal jeg roe ned med et par go'låter til og så er det natta. Meldt sol i morgen. Kanskje Teo og jeg ender opp på stranda! =)

Ingen kommentarer: