lørdag 7. august 2010

Late dager..

De late dagene er snart over. På mandag er det tilbake til jobb og en hverdag full av rutiner. Det blir nok litt godt, selvom jeg skal ikke juge å si at én ferieuke ekstra ikke hadde fristet nå ;)

Denne dagen nytes ute på terrassen, med sol og musikk. Jeg lader opp til i kveld. Formen er ikke helt der enda, men den dukker nok opp så fort kvelden nærmer seg =)

Jeg satt her en stund å irriterte meg over at det luktet utedass på terrassen min. Plutselig la jeg merke til posen med bæsjebleier jeg hadde glemt å kaste. Det forklarte en hel del! Man kan ikke huske alt heller....

Jeg la forresten merke til at det er Bigbang konsert i Oslo 18 august. Det er en onsdag, men det er absolutt oppe til vurdering. Det er flere år siden forrige bigbang konsert i mitt tilfelle, og jeg har lenge speidet etter bigbang konserter på billettservice. Nå var billetter endelig ute for salg! Skal/skal ikke?

Ingen kommentarer: