søndag 1. august 2010

Morgenfugl, sa du?

I dag kvitrert (les: vrælet) morgenfuglen min litt over halv fem. Jeg fløy på min rosa sky inn til han mens jeg dreit regnbuer og ønsket han en gooood morgen!

Neida, det kunne selvfølgelig vært tilfellet, men jeg prøvde i stedet alt jeg kunne for å få han til å sove igjen. Da jeg ikke klarte det prøvde jeg gjentatte ganger å få meg selv til å svime av ved å ta sats fra stua og løpe så fort jeg kunne inn i veggen i gangen. Det gikk ikke. Nå har jeg vondt i hodet.

Her hadde jeg skrevet et langt avsnitt som omhandlet yoghurtmaling på innventar og vasking av mor med våtserviett, men jeg kom borti ett eller annet så alt ble slettet, og da hadde jeg mer lyst til å spise de sinnsykt irriterende bananfluene som flakser rundt her i stedet for å skrive alt (de fire setningene) på nytt. Dere får bare tenke dere til hva som skjedde..

Resten av morgenen våres har bestått av brødspising på høyt nivå (endelig - den gutten har ikke spist brød på flere uker) og bading i bassenget (les: badekaret) vårt. Stor stas. Vått bad, våt mor og glad unge. Finnes vel ikke noe bedre enn det!
Nå sover luringen, og det frister veldig å slenge med nedpå selv, men i stedet skal jeg kaste meg i dusjen slik at vi får noe ut av dagen så snart han våkner. Da skal vi dra å besssøke noen flotte mennesker =)

Ingen kommentarer: