søndag 8. august 2010

Morro for unga

I går hadde Anka og jeg jentekveld. God middag, godt med drikke og et livlig humør. Vi startet opp hjemme hos henne med øl, vin og irish, og fortsatte kvelden ute i Oslo-by!
Vi endte opp på Emil&Samuel. God stemning og masse folk. Møtte en hel del med kjentfolk også. Det var bratt flaskeføring, som det dessverre ofte er når man er ute på vift. Det gikk i drinker, shotter, øl og vin - om hverandre. Alltid kjempelurt det der! Når skal man lære....? Men morro var det!

Da vi dro hjemover fant vi ut at vi skulle dra med oss Stian. Stakkars gutten hadde ikke noe sted å gjøre av seg, og snille som vi er gir vi husly til de som trenger det. Det ble et artig nachspiel med rocking, dansing og myye latter. Da vi våknet opp alle tre i dag tidlig med en noe trang hjelm fant vi ut at det var en ekstra fordel å bøtte nedpå med Cava og Whiskey sånn rett før leggetid. Formen var ikke helt på topp i dag, for å si det sånn, men det var morro så lenge det varte ;)
Nå har jeg kommet meg hjemover. Straks kommer Teo og Eirik. Gleder meg til å se lille luring igjen. Vi skal lage middag sammen og ha filmkveld. Det passer meg midt i blinken på en ellers så klein søndag! =) Jeg må lade opp til jobb i morgen. Disse to ukene forsvant fortere enn jeg rakk å si ferie gitt ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

hvor gammel er stian? ? ?

Anonym sa...

hvor gammel er stian????

Monica Jensen sa...

27 tror jeg han er... hvordan det?