fredag 20. august 2010

Multitasking

Er det en ting jeg er rå på så er det multitasking. Gjøre 20 ting på en gang med mine 8 armer. Takk og lov for mine 8 armer..

Luringen skal sove hos tanta si hele helgen, så selvom det ikke er min helg hentet jeg han i barnehagen i dag sånn at jeg får litt tid med han før han drar av gårde. I tillegg til å leke med han vasker jeg gulv, bad, rydder og henger opp vask - gjerne samtidig. Her går ting unna, men jeg skal ha noen venninner på middag i kveld og da liker jeg å ha det fint og rent =)

Jeg er så dårlig på å finne på "nye" ting å lage, så det blir indisk - denne gangen også. Heldigvis vet jeg at både Linda, Kristine og Veronica liker det godt, så vi skal nok få spist det opp ;)

Ellers må du melde deg på min Give Away. Den kjolen sitter som et skudd. Om du vinner og ikke vil bruke den selv har du i det minste en julegave i boks. Kjør på!

Får fortsette jeg.. Tiden flyr, og mor er stresset! (Litt) Gøy å vaske når man har på musikk som får litt fart på humøret! =)


GOD HELG!

Ingen kommentarer: