onsdag 25. august 2010

Partyplanlegger?

Kanskje det er partyplanlegger jeg skal bli?

Jeg har alltid hatt en liten forkjærlighet for Halmfestivalen. Det betydde friere tøyler når det kom til innetider, masse kjentfolk og ikke minst lasertelt (savn!). Etterhvert forsvant Halmfestivalen og ble til Ski festivalen. Da hadde jeg blitt litt eldre, og det eneste jeg brydde meg om da var ølteltet og kjentfolk - noe det også var på Skifestivalen. Nå derimot er Skifestivalen også forsvunnet, til min store fortvilelse. Det er så gøy med den kvelden i året der man møter gamle kjente for en fest. På en måte en liten reunion. Så i år måtte jeg ta saken i egne hender, gitt...

Jeg har derfor oppfordret kjente og ukjente til å møtes for en aldri så liten "Skifest" på Krydder. Det ser ut som det blir et bra oppmøte, og jo flere som kommer, jo morsommere blir det. Så kom du også. Stedet er Krydder. Datoen er 28 august. Vi sees!

Ingen kommentarer: