søndag 29. august 2010

Prosjekt; legging

Teo og jeg har vært hjemme noen timer å kost oss nå. Heldigvis rakk formen min å bli en del bedre før det var hentetid, så når jeg hentet han var jeg faktisk en fungerende mamma. De siste timene har gått med til bading, mating og masse kos i sofaen. Deilig å få litt kosetid med han. Det er ikke så ofte han har tid til det nå lengere.
Nå derimot er han lagt for kvelden. I dag er en dag han ikke vil sove. Han gjør det meste for å slippe å sove, som for eksempel å helle ut hele flaska si med vann i senga si, sånn at mamma må skifte på senga. HE HE. Det må han jo ha etter meg, for jeg husker en gang da jeg var liten og ikke ville sove - da tisset jeg i senga mi med vilje sånn at jeg skulle slippe. Fungerte dog helt ikke etter planen, for mamma bare plasserte et håndkle over tissedammen og sa "god natt". Det var første og siste gang jeg gjorde det, for å si det sånn...
Andre ting for å slippe og sove er for eksempel og klamre seg fast i meg når jeg gir han nattakos, mens han hyler hjerteskjærende "mammaaaa..". Sist jeg var inne hos han hadde jeg en doc i munn (du vet sånn halspastill). Han kjente lukta, og begynte å grave meg bokstavelig talt i munn. "HVA har du i munn???" Da måtte jeg le, han er jo god da, han derre lille luringen min.
Nå er det derimot blitt rolig der inne. Han sover ikke, men jeg har satt på flere go'låter med bigbang inne på rommet hans, og det pleier å gjøre susen på vanskelige kvelder. Da tar det som regel ikke lange tiden før han er langt inne i drømmeland! Så nå skal jeg krype ned i sofakroken min, drikke sjokolademelk og bare slappe av, før jeg skal forberede meg til en ny dag på jobb. Ha det fint, tittere! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, så gøy han er.. :D Hva har du i munnen ;D Helt hærlig!

Monica Jensen sa...

:)