tirsdag 31. august 2010

Reiseklar?

Nå er jeg hjemme i senga mi der jeg hører hjemme, etter å ha vært frøken effektiv på jobb og gjort unna flere dagers arbeid på en halv dag, med skallebank og kaldsvetting. På ett tidspunkt hostet jeg faktisk opp den ene lunga mi også. Ah, så deilig det er å være syk!

Uansett, i morgen reiser jeg til Amsterdam på jentetur. Mentalt sett er jeg klar, så får vi bare håpe at kroppen snart blir klar også - og ikke minst kofferten. Jeg propper i meg vitaminer for fulle mugger. Det er sånne ting jeg først kommer på at jeg bør ta da jeg begynner å bli syk. Nå har jeg lært; omega3 hver eneste dag! Så kan det være opp til hver enkelt person om man tror det holder viruset unna eller ei....?

Ja, så glimter jeg til med mitt trøtte ansikt igjen - du vet, ved enhver anledning!

I Amsterdam er det meldt strålende sol og 18 grader. Jeg tror vi skal få et par fine dager der. Pynte oss og nyte ferie, sol og livet. Herlig! Reiseantrekket mitt er foreløpig det eneste som er i boks. Min nye bukse. Jeg kunne selvsagt tatt den på, og vist dere hvordan den egentlig ser ut, men det orker jeg rett og slett ikke i dag. Er veldig fornøyd med kjøpet, hvertfall enn så lenge! ;) Det som ligger ved siden av er en lue. Shopper jeg på høsten ender jeg alltid opp med å kjøpe meg en lue, ikke spør meg hvorfor, men det er en fetisj jeg har...
Nå ligger jeg som sagt i senga mi og hviler hodet mitt før jeg skal hente Teo om en times tid i barnehagen. I skrivende stund sms'er jeg med Sarah som befinner seg i India for andre gang på 4 måneder. Denne gangen dro hun alene. Den jenta er tøff, og det blir godt å få hun hjem igjen om en ukes tid! Da skal jeg klippe passet hennes i to og si; "aldri dra fra meg igjen!" Neida, så....

PS: I kveld trekkes vinnerne, så følg med om det er deg som går av med seieren. Tihi! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin bukse! Hvor har du kjøpt den?

God bedring :)

Monica Jensen sa...

Gina tricot :)

Tusen takk :)