lørdag 7. august 2010

Sengekos

Denne tittelen kunne lurt mange ;) Vel, la oss ikke tenke koffert! ...

Nå ligger jeg i sengen, hører på rolig deilig musikk og bare slapper av. Deilig. I kveld skal jeg sovne med musikken rungende i bakgrunnen. Det gjorde jeg nemlig i går, for første gang på lenge, og det var så deilig. Da var det Jack Johnson det gikk i, i kveld er det Foo Fighters. Musikk er som terapi for meg. Det gjør så mye med humøret mitt. Det får meg til å smile,le,gråte - ja,alt! Det eneste jeg kunne trengt nå hadde vært en armkrok, så hadde det hele vært komplett! Heldigvis har jeg flere armkroker jeg kan låne litt innimellom, men akkurat nå hadde jeg satt litt ekstra pris på den armkroken kjenner jeg.. Ja, jeg føler meg litt ensom av og til - men sånn har vel de fleste det fra tid til annen, eller...?

Ellers har dette vært en kjempehyggelig kveld. Startet med besøk av Eirik og Teo. Vi lekte, lagde middag og koste oss. Da det var sengetid for Teo dro de hjemover, og jeg tok turen videre for å besøke Martin, Hanne, Milla og Magnus. Vi har hatt en skikkelig koselig kveld med stearinlys, musikk og skravling. Selvom de er et kjærestepar føler jeg meg overhodet ikke som femte hjulet på vogna. Det er så avslappende å være sammen med dem. Jeg storkoser meg i selskapet deres =)

I morgen håper jeg på litt sommervær. På kveldstid skal jeg leke med Anka, og vi skal visstnok slå ut håret på byen. Det kan bli spennende ;) Sove godt, tittere! Nattaklem fra meg i mørket**

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jeg så tittelen på innlegget å tenkte "høh, det var da måte på åpenhet her i dag!" , men neeeida :p

Kos deg masse på byen i kveld! :)

Monica Jensen sa...

haha.. jeg kan dele mye,men ikke alt gitt ;)

takk.. jeg venter på at formen skal komme seg litt.. den dukker vel opp når kvelden nærmer seg :)

ha en fin kveld :)