søndag 15. august 2010

Smak av familielivet

I helgen har vi vært på hyttetur. Knallvær, kjempeglad og fornøyd unge og en smak av ferie og familielivet. Det har vært en fantastisk deilig og avslappende helg. Sommeren er tydeligvis ikke helt over enda! =)
Det var Teo, meg, pappa og Eirik som dro på tur. Det var veldig koselig å ha med Eirik. Vi er gode venner, så det er hyggelig å tilbringe litt tid sammen. Herlig å se lillegutt lyse opp over at han får tilbringe litt tid med både mamma og pappa.

Jeg glemte kamera hjemme, men Eirik har tatt en del bilder med mobilen sin. De kommer etterhvert. Vi må bare trylle de ut av mobilen og over på dataen først. Mange fine bilder av gutten våres i robåten på vill krepsejakt =)

Nå roper kroppen min etter en dusj. To dager uten såpe og vann merkes. Hoho! God kveld, tittere!

PS: Jeg er forresten på jakt etter nye og interessante blogger som kan få meg til å smile litt på ensomme kvelder. Legg gjerne igjen linker! =)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg har fått meg en fotoblogg hvis du har lyst å titte på: http://veroniqueviker.blogspot.com/

Koselig at dere hadde en kjempe fin helg på hytta :) Kan tenke meg at Teo storkoste seg sammen med mamma og pappa :)

Monica Jensen sa...

så gøy! den skal jeg ta en titt på senere :) håper du har det bra :)

JulieST sa...

Så koselig det hørtes ut :-D

www.idawulff.com, hun skriver så morsomt :-)

Monica Jensen sa...

den bloggen leser jeg allerede, men takk for tipset ;)