fredag 6. august 2010

Sol, forvirring og musikk

Jeg gikk nettopp inn på yr.no for å sjekke helgens vær. Vel, i dag er det en stor sol og 19 grader på yr sine sider. Godt mulig jeg er blitt blind, men hvor er denne sola? Prøver yr.no å lure oss til og tro at det faktisk er sommer? Jeg velger i hvertfall å ikke få opp håpet om at det blir sol og 20 grader i morgen, som yr påstår at det skal bli... Sånt som dette gjør meg lettere forvirret må jeg ærlig innrømme. I likhet med så mye annet i livet mitt om dagen..

Av og til har jeg bare lyst til å rope "stopp, jeg vil av!". Dessverre er det enklere sagt enn gjort, i og med at livet mitt ikke bare er en trikk - og at jeg faktisk er for nysgjerrig på denne herrrlige fortsettelsen til å ville hoppe av. Takk og lov dere ;)

Nå skal jeg sette på Foo Fighters på full guffe, slenge kroppen min inn i dusjen, for så og dra videre å hilse på Teo'n min. Lykken i livet mitt ♥ Ellers ingen planer for denne fredagen.. Ferien min består i hvertfall av late dager, det skal sies!

- og ellers har jeg en flue her i leiligheten som har funnet ut at den skal torturere meg, og den klarer det med glans. Den fotfølger(?) meg, og jeg gjør ikke noe annet enn å fekte vilt rundt meg. Tipper den ler av meg. Men hey, den som ler sist ler best - jeg skal finne min elektriske fluesmekkerdreper! HA!

2 kommentarer:

Anonym sa...

her lukter det sommerflørting, spennende :)

Monica Jensen sa...

hmmm... da lukter nok ikke vi det samme gitt ;)