torsdag 12. august 2010

Sommerflørt

I sommer har jeg hatt en liten sommerflørt. Nå er sommeren over, og det samme er flørten. In the heat of the moment bestilte vi oss en tur til Amsterdam. Smarte som vi var; uten avbestillingsforsikring visstnok.
Nå har vi funnet ut at vi ikke skal reise sammen. Heldigvis har jeg fått med meg Daniella på lasset i stedet. Så den 1september drar jeg på min første, og svært etterlengtede jentetur til utlandet. Jeg gleder meg som en liten unge. Tror og håper vi får noen fantastiske dager i Amsterdam! =)
Jeg har veldig lyst til å oppleve Supperclub i Amsterdam. Det finnes flere forskjellige Supperclub'er rundt om i verden, men den aller første var i Amsterdam. Det er et veldig populært sted, og jeg har hørt at det er en opplevelse som oppleves. Man blir plassert på puter på gulvet. Der ligger man å blir vartet opp hele kvelden. Du får servert 5 ulike retter, og du vet ikke hva du får på forhånd. Det er underholdning der, og det er good stemning.

Dette blir bra! =)

PS: Har jeg forresten klart å skjule for dere at jeg har hatt en liten sommerflørt? Se, jeg deler langt fra alt med dere ;)

7 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg visste at du hadde en liten sommerflørt.....kjedelig at det er over :(

Monica Jensen sa...

hvordan visste du det? :)

neida, en sommerflørt er en sommerflørt - og akkurat som sommeren tar også det slutt en gang ;)

Veronica:o) sa...

Trist og høre at den sommerflørten er helt over nå... :(

Stine Elise sa...

Har vel skjønt at det var noe i gjære ja ;)

Turen blir uansett flott :DD

Monica Jensen sa...

Veronica: sånn kan det gå :)

Stine Elise: Du har det ja? ;) Ingen tvil om at turen blir bra uansett :D

Véronique sa...

Jeg mente at jeg IKKE visste om det......det gikk litt fort i svinga når jeg skrev ;)

Velkommen sa...

aha :)