mandag 30. august 2010

Sushi og feberfantasier

I dag har jeg sovet i hele dag. Hatt feberfantasier om sushi og har syntes veldig synd på meg selv. Kroppen verker, hodet verker, halsen verker og jeg fryser som bare det. Jeg tror jeg er syk!

Når jeg verken klarer/orker å spise eller gjøre husarbeid, da er det noe alvorlig galt med meg altså, for til og med dagen etter brystoperasjonen min satt jeg på alle fire og vasket gulvet bare fordi jeg har et sinnsykt behov for å ha det ryddig og rent rundt meg/påføre meg selv smerte.. I dag har jeg ikke orket det engang, og da er det ille!

Nå som jeg er hjemme føler jeg at jeg må hente Teo tidligere enn hva jeg ville gjort hvis jeg var på jobb. Det betyr at jeg straks må ta på meg noe som kalles klær, gre håret så jeg ser ut som noe annet enn et troll og kave meg bortover til barnehagen for så og snufse og hoste på alle der, sånn at jeg kan smitte hele gjengen! I sånne tilfeller hadde det faktisk vært veldig greit og hatt en mann, sånn at jeg kunne blitt der jeg føler jeg hører hjemme i dag; nemlig under dyna og utenfor andre menneskers smittefare!

Jeg trodde det var menn sin oppgave å synes synd på seg selv, men jaggu tror jeg at jeg er i samme liga som dem i dag. Vel, dette kan ikke sammenlignes med en fødsel (som  mange menn liker å tro), men dette kan i hvertfall ikke sammenlignes med å være frisk.

Så folkens; høsten er her! Kle godt på dere, ta c-vitaminer og hold pusten hvis en person nyser/snufser i nærheten av deg! God bedring til meg!

2 kommentarer:

JulieST sa...

Uff, god bedring, håper du blir frisk snart :-D

Monica Jensen sa...

tusen takk :) det håper jeg og :)